LIVE REZULTATI / RESULTS
Još 200 dana do 33. Beogradskog maratona
utorak, 08. oktobar 2019.
Za manje od dve nedelje, za najveći trkački spektakl u Srbiji prijavljen je rekordan broj učesnika iz rekordnog broja zemalja. 
Do 33. Beogradskog maratona, koji će biti održan 26.04.2020. godine, ostalo je još tačno 200 dana, a već sada, samo dve nedelje kako je počelo prijavljivanje, beleži se rekordno interesovanje kao i prijavljivanje za ovaj događaj.
„Učestvovanje na Beogradskom maratonu postalo je cilj i inspiracija za mnoge pripadnike trkačkog pokreta iz zemlje i sveta. Činjenica da je za ovaj period prijavljen rekordan broj od preko 1000 učesnika iz takođe rekordnih 35 zemalja sveta – pokazatelj je daljeg razvoja Beogradskog maratona i naših višedecenijskih napora da razvijamo i unapređujemo trkački pokret kao pokret zdravlja u Srbiji i regionu“ – izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona. 
„Očekujemo, da ćemo, uz podršku grada Beograda, Ministarstva unutrašnjih poslova, Turističke organizacije Beograda i drugih značajnih partnera i sponzora, 33. Beogradski maraton podići na još viši organizacioni i programski nivo i tako stvoriti kvalitetne uslove za učešće što većeg broja domaćih i stranih trkača, kao i za dalji razvoj ovog najznačajnijeg tradicionalnog međunarodnog sportskog događaja u Srbiji“ – zaključio je svoju izjavu Nikolić.