LIVE REZULTATI / RESULTS
Telenor novi ekskluzivni partner 34. Beogradskog maratona
subota, 05. jun 2021.

Ovogodišnji 34. Beogradski maraton će se održati uz podršku Telenor Srbije kao eksluzivnog partnera. Kompanija Telenor je želela da da svoj doprinos i podrži sve ljubitelje ove sportske discipline. Bavljenje sportom i fizička aktivnost veoma su važni u današnjem brzom vremenu u kojem živimo, a Beogradski maraton upravo u prvi plan stavlja ljude, decu i sportske aktivnosti koje pospešuju njihovo fizičko i mentalno zdravlje i razvijaju sportski duh.

Telenor godinama unazad podržava sportiste, što smo pokazali povodom dobijenog četvrtog puta za redom priznanja BEST IN TEST, na nezavisnom merenju kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji, koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT. U kampanji su učestvovali naši proslavljeni sportisti Mihail Dudaš, Strahinja Jovančević i Milana Tirnanić. A kako su naši sportisti lideri među najbržim i najboljim atletičarima, tako je i Telenor, kao njihov ponosan partner, uvek na samom vrhu. Brzina i kvalitet kada se spoje uvek daju najbolje rezultate - bilo da se radi o vrhunskom sportu ili uspesima u poslovnom svetu.
 
Telenor Srbija podstiče inovacije i podržava razvoj novih digitalnih poslovnih rešenja i nastaviće da radi na digitalnoj efikasnosti kako bi uspešno odgovorila na stalno rastuće potrebe za telekomunikacionim uslugama.