LIVE REZULTATI / RESULTS

Prijava za polumaraton

Sadržaj učesničkog paketa:

Startni broj sa čipom
Majica 
Medalja na cilju
Online diploma
Okrepa na stazi i cilju
Program/mapa trke

Cena učesničkog paketa za trku na 10km i trku na 21km:

do 10.08.2018: 1500 din 
11.08.2018. – 26.09.2018: 2000 din 
U Prijavnom centru 28-29.09.2018.: 2500 din


Trka dobrote

Ovogodišnji Beogradski polumaraton biće održan u znaku dobročinstva i podrške Nacionalnom danu davanja, pod sloganom “Trka dobrote”.
Nacionalni dan davanja (9. oktobar) je ustanovljen na inicijativu Srpskog filantropskog foruma i obeležava se pod pokroviteljstvom predsednice Vlade Republike Srbije i predsednice Saveta za filantropiju Ane Brnabić.
U duhu podrške razvoju inovacija, nauke i obrazovanja, ovogodišnji korisnik Nacionalnog dana davanja je Istraživačka stanica Petnica.
Cena učesničkog paketa za “Trku dobrote” je 5.000 dinara, a sredstva prikupljena na ovaj način biće utrošena na kupovinu inovativnog spektrometra, uređaja koji jednostavno i brzo identifikuje hemijske supstance i jedinjenja uzoraka, a namenu ima u biomedicini, geologiji, ekologiji, astronomiji, hemiji, arheologiji, kao i za ispitivanje boja i pigmenata na umetničkim delima i kulturnim spomenicima. 
Na ovaj način, talentovanim mladim ljudima koji pohađaju programe istraživačke stanice Petnice, biće omogućeno da efikasnije dolaze do inovativnih naučnih rešenja i razvijaju svoje potencijale.


Cena učesničkog paketa za trku na 10km i trku na 21km u okviru Trke dobrote: 

do 26.09.2018: 5000 din

Preuzimanje učesničkog paketa

Prijavljivanje i/ili preuzimanje učesničkog paketa će se obavljati u Prijavnom/EXPO centru 2. Beogradskog polumaratona koji će raditi od 28.09.2018. do 29.09.2018. godine.
Lokacija: Dom omladine Beograda, Makedonska 22
Radno vreme: 9-19h


Preuzimanje učesničkog paketa na dan trke biće omogućeno samo za učesnike koji nemaju prebivalište u Beogradu, a koji su se ranije prijavili i svoj učesnički paket platili. 
Učesnički paketi će se na dan trke preuzimati u predstartnoj zoni 2. Beogradskog polumaratona na Trgu Nikole Pašića najkasnije 2 časa pre starta.
Prijava/uplata na dan trke nije moguća! 
 
Odustajanje od učešća ili nepredviđene okolnosti

Učesnik može odustati od trke i nije u obavezi da o tome obavesti organizatora.
U slučaju odustajanja učesnika ili nemogućnosti da učestvuje u trci usled nepredviđenih okolnosti, organizator nije u obavezi da vrati uplaćeni novac.

Važno:

Cena prijave zavisi od datuma uplate (a ne od datuma prijave)
Prijava postaje validna posle evidentirane uplate učesničkog paketa
Promena trke neće biti moguća posle 01.09.2018.
Prilikom registracije koristite validnu email adresu. Jedan trkač - jedna registracija. Nije moguće prijaviti više trkača sa jednog naloga.
Prijavite se što pre. Organizator zadržava pravo ograničenja broja učesnika.


PRIJAVA